Volkswagen, Jetta, snorder, taxi

Illegale snorder gepakt door de politie in Moergestel

MOERGESTEL – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag de auto van een illegale snorder in beslag genomen in Moergestel. De Tilburgse bestuurder vervoerde drie passagiers zonder vergunning tegen betaling, zo is de verdenking.

De agenten waren bezig met controles in het kader van het Donkere Dagen Offensief. Zij gaven een stopteken aan een auto waarin een oudere man, een Tilburger, zat met drie jongeren. Bij de agenten rees al snel het vermoeden dat het hier ging om illegaal taxivervoer.

Ze lieten de chauffeur uitstappen en gingen met hem in gesprek. Ook werd afzonderlijk gesproken met de drie passagiers. Hierbij bleek dat de verhalen in het geheel niet met elkaar overeenstemden.

Uit het systeem bleek dat tijdens het horecatoezicht in het Tilburgse uitgaanscentrum agenten deze chauffeur al eerder op de korrel hadden gehad vanwege het vermoedelijk illegaal aanbieden van taxiritten.

De auto is in beslag genomen. De passagiers werden vanwege hun leeftijd thuis afgezet, de verdachte, die terug wilde naar Tilburg, werd geadviseerd, een legale taxi te bellen.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Illegale snorder gepakt door de politie in Moergestel”

Altena|29.11.10|23:57

Prima aktie ! Die auto z.s.m. verkopen om de boete veilig te stellen, dan
wel via de kortste route naar een erkende sloper sturen.
Broodrovers moet je via hun portemonnee aanpakken.