taxi

Sleutels in contact: dronken klant rijdt taxi in de prak

ALKMAAR – Een taxichauffeur uit Alkmaar heeft een dronken taxipassagier zijn taxi in elkaar laten rijden. De 49-jarige Alkmaarse klant greep het stuur toen de chauffeur thuis even zijn mobiel was gaan halen. De sleutel zat nog in het contact.

De taxichauffeur had zijn klant opgehaald bij een café en vroeg of de man er bezwaar tegen had als hij bij zijn woning even een tussenstop maakte. Dat vond de passagier geen probleem, maar blijkbaar had de 49-jarige man geen zin om te wachten tot de chauffeur terugkeerde. De passagier stapte achter het stuur en ging er vandoor met de auto.

Na een paar honderd meter knalde hij in een bocht op een geparkeerde auto. Beide auto’s raakten beschadigd en de rijdende passagier werd ingerekend door de politie. Hij had te veel gedronken en had ook nog eens 1200 euro aan boetes openstaan. De joyrider heeft de nacht in de cel doorgebracht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Sleutels in contact: dronken klant rijdt taxi in de prak”

Kees|02.12.10|19:48

Was vast die chauffeur van die zeven tientjes weer…..