politie, arrestatie, handboeien, verdachten

Arrestaties na diefstal portemonnne Tilburgse taxichauffeur

HELVOIRT – Drie mannen uit Helvoirt (20, 21 en 22 jaar) zijn dinsdag en woensdag in hun woning aangehouden door de politie omdat ze er van worden verdacht in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 november op de Broekwal de portemonnee van een taxichauffeur te hebben gestolen.

Een taxi had de mannen in het centrum van Tilburg opgepikt en naar Helvoirt gebracht. Nadat de taxi was gestopt pakte een van de mannen de portemonnee uit de jaszak van de chauffeur, terwijl een tweede hem aan zijn stropdas trok. Hierna gingen ze er te voet vandoor.

Uit onderzoek bleek de vermoedelijke betrokkenheid van de nu aangehouden mannen. Ze zitten alle drie nog vast.

Lees ook: Tilburgse taxichauffeur van portemonnee beroofd

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.