taxichauffeur, taxi

Nijmeegse taxichauffeur beroofd en bedreigd met vuurwapen

HUISSEN – Een 50-jarige taxichauffeur uit Nijmegen is in de nacht van maandag op dinsdag 7 december beroofd op de Markt in Huissen onder bedreiging van een pistool.

De taxichauffeur had naar eigen zeggen die nacht rond half één een klant vanuit het centrum van Nijmegen meegenomen naar Huissen. Op de Markt zou de klant de chauffeur hebben bedreigd met een vuurwapen of iets dat daarop lijkt. Vervolgens zou hij er te voet met een geldbedrag vandoor zijn gegaan.

Volgens het slachtoffer ging het om een man met Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij was rond de 30 jaar oud, circa 1.70m lang en had een breed postuur. De man droeg zwarte kleding. Getuigen, die iets van het voorval op de Markt in Huissen hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.