Eindhoven, Airport, vliegveld

‘Aantal taxichauffeurs Eindhoven Airport volgt regels niet’

EINDHOVEN – Taxichauffeurs die rijden vanaf Eindhoven Airport zouden zich niet altijd aan de regels houden. Een van de taxiondernemers beticht zijn collega’s ervan te hoge tarieven te rekenen. Ook zouden passagiers met korte ritjes geweigerd worden, iets wat de luchthaven verboden heeft.

Eindhoven Airport heeft een pasjessysteem en stelt strenge eisen. Desondanks komt het voor dat reizigers worden opgelicht, zegt Henk Hendrix op Omroep Brabant. Hij is directeur van BB-travel, een van de twaalf taxiondernemingen die mag rijden vanaf de luchthaven.

Tarief

“Ik hoorde laatst weer eens een klacht van iemand die 80 euro moest betalen voor een ritje naar Son. Het normale tarief daarvoor is 30 of misschien 32 euro. En ik zie regelmatig mensen met zware koffers zeulen die naar het Novotel moeten. Een chauffeur heeft dan gezegd dat ze maar moeten gaan lopen.”

De taxiondernemer wil dat de directie van het vliegveld de taxichauffeurs strenger gaat controleren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

‘Aantal taxichauffeurs Eindhoven Airport volgt regels niet’ | TaxiPro
Eindhoven, Airport, vliegveld

‘Aantal taxichauffeurs Eindhoven Airport volgt regels niet’

EINDHOVEN – Taxichauffeurs die rijden vanaf Eindhoven Airport zouden zich niet altijd aan de regels houden. Een van de taxiondernemers beticht zijn collega’s ervan te hoge tarieven te rekenen. Ook zouden passagiers met korte ritjes geweigerd worden, iets wat de luchthaven verboden heeft.

Eindhoven Airport heeft een pasjessysteem en stelt strenge eisen. Desondanks komt het voor dat reizigers worden opgelicht, zegt Henk Hendrix op Omroep Brabant. Hij is directeur van BB-travel, een van de twaalf taxiondernemingen die mag rijden vanaf de luchthaven.

Tarief

“Ik hoorde laatst weer eens een klacht van iemand die 80 euro moest betalen voor een ritje naar Son. Het normale tarief daarvoor is 30 of misschien 32 euro. En ik zie regelmatig mensen met zware koffers zeulen die naar het Novotel moeten. Een chauffeur heeft dan gezegd dat ze maar moeten gaan lopen.”

De taxiondernemer wil dat de directie van het vliegveld de taxichauffeurs strenger gaat controleren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.