tilburg, taxistandplaats, taxi, taxichauffeur

Pool opgepakt voor doden taxichauffeur Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Een 24-jarige Pool is opgepakt voor betrokkenheid bij de dood van een 37-jarige taxichauffeur, van wie het lichaam in oktober werd aangetroffen in Kaatsheuvel. Dat heeft de politie donderdag bekendgemaakt.

Volgens de politie leidde ‘een spoor in het onderzoek’ naar Polen, waarna een Europees aanhoudingsbevel werd uitgevaardigd voor de 24-jarige man. De Poolse autoriteiten leverden de verdachte woensdag uit aan Nederland. De Pool zit vast op verdenking van moord of doodslag.

Taxichauffeur

Het slachtoffer uit Tilburg werd 9 oktober dood aangetroffen op de Duinlaan in Kaatsheuvel. Hij was met een vuurwapen om het leven gebracht. De moord op de taxichauffeur zorgde destijds voor veel beroering onder taxichauffeurs in Tilburg. Ongeveer vijftig collega’s van het slachtoffer legden in het weekend na de vondst een uur het werk neer.

Lees ook: Video: Collega’s herdenken vermoorde taxichauffeur Tilburg

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.