taxi, daklicht

Man steelt taxi, rijdt tegen boom en mishandelt chauffeur

TETERINGEN – Een 37-jarige man uit Teteringen is opgepakt nadat hij met een gestolen taxi tegen een lantaarnpaal reed en vervolgens de taxichauffeur mishandelde. De verdachte was niet in het bezit van een rijbewijs.

De politie kreeg zondag rond 01.35 uur melding van een ongeval op de Oosterhoutseweg. Een taxichauffeur was hier om een klant op te halen. Toen hij terug kwam bij zijn taxi zag hij iemand in de auto wegrijden en tegen een lantaarnpaal aan rijden.

Politie

Bij aankomst van de politie verklaarde de taxichauffeur dat hij na het ongeval ook nog enkele klappen had gekregen van de man en in zijn nek was gekrabd. Van de 21-jarige chauffeur uit Roosendaal is aangifte opgenomen.

De politie hield de 37-jarige man uit Teteringen aan. De verdachte was niet in bezit van een rijbewijs. Hij is ingesloten voor verder onderzoek en verhoor.
 De taxi raakte door het ongeval beschadigd

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Man steelt taxi, rijdt tegen boom en mishandelt chauffeur”

Tom|17.02.11|12:17

Volgens mij leer je als chauffeur dat je bij het verlaten van je voertuig ook je sleutels uit het contact haalt, of ben ik nou gek???