Politie, agenten, arrestatie

Derde Poolse verdachte van moord op taxichauffeur gepakt

KAATSHEUVEL/UTRECHT – De politie heeft maandagochtend een derde verdachte gearresteerd voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van een 37-jarige taxichauffeur uit Tilburg in oktober vorig jaar. De 42-jarige Pool werd aangehouden in Utrecht.

Voor de moord zijn al twee Poolse mannen van 24 jaar opgepakt. Een van de mannen werd op 12 januari in het Poolse Dobrzyn nad Wisla aangehouden. De tweede man is anderhalve week geleden opgepakt in Wognum (Noord-Holland).

Het lichaam van de taxichauffeur werd op 9 oktober vorig jaar door een passant gevonden in Kaatsheuvel op een een weggetje tussen twee campings. De man was doodgeschoten. De recherche doet nog onderzoek naar de rol van de drie mannen.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.