politieagenten

Vijftal gepakt voor niet betalen van taxi in Den Bosch

OSS – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vijf mannen aangehouden omdat ze zonder te betalen een taxi waren uitgerend. Daarbij werd een spiegel van de taxi vernield en kreeg de chauffeur en klap.

Het vijftal (22 jaar uit Oss, 23 en 25 jaar uit Schijndel, 27 jaar uit Nijmegen en 25 jaar uit ‘s-Hertogenbosch) ging er bij knooppunt Paalgraven vandoor en vluchtte een industrieterrein in.

Gealarmeerde agenten wisten ze alle vijf na een zoekactie in de kraag te pakken. Ze zijn allemaal na verhoor in de loop van de zondagochtend weer vrijgelaten.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Vijftal gepakt voor niet betalen van taxi in Den Bosch”

Nicole|08.03.11|15:38

Overigens,wie zegt dat betalen van taxi een verplichting is? Als een klant niet wil betalen, kan je als taxichauffeur niets maken. Politie bellen is zinloos. Die komen gewoon niet, onderlinge afspraak wordt er geroepen. Bij de rechter, aankloppen? Voor een tientje? In Nederland is het toegestaan om gewoon onbetaald een taxi te verlaten, je ziet ze wel wegrennen,hoeft helemaal niet. Mocht de chauffeur je wat doen,op de grond liggen en de cops bellen wegens mishandeling. Dit is complete anarchie.

Ronald|09.03.11|10:54

Niet betalen van een taxi is oplichting. Onbetaald een taxi verlaten is helemaal niet toegestaan.