hoofdsteun, taxi, Mercedes-Ben

Groep bedreigt taxichauffeur en steelt hoofdsteunen

HELMOND – Een 23-jarige Helmonder is zondagochtend opgepakt vanwege betrokkenheid van onder andere bedreigen van een 54-jarige taxichauffeur uit Eindhoven. Ook had de groep passagiers hoofdsteunen uit de taxi losgemaakt en meegenomen.

De taxichauffeur had zes klanten opgepikt vanaf het Centraal Station in Eindhoven. De zes passagiers waaronder de verdachte, wilden naar Helmond.

Betalen

Ter hoogte van de Kasteeltraverse moesten de passagiers afrekenen. Maar in plaats van te betalen, namen ze de benen en hadden ook nog twee hoofdsteunen uit de taxi losgemaakt en meegenomen. Ze zouden ook de taxichauffeur bedreigd hebben.

De taxichauffeur waarschuwde direct daarop de politie. Hij deed ook aangifte van het voorval. Agenten wisten rond 6:00 uur een van de verdachten staande te houden ter hoogte van de Burgemeester van Houtlaan.

De man werd door de taxichauffeur herkend als een van de boosdoeners en zit vast voor verder onderzoek.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Groep bedreigt taxichauffeur en steelt hoofdsteunen”

Gesjeeste chauf|28.03.11|12:17

Groepen vooraf laten betalen met mobiel pinautomaatje,staat de identiteit van 1 van hen ook direkt vast