rechtbank, rechtszitting, rechtzaal

‘Verdachte Tilburgse taximoord ook betrokken bij taxiroof’

BREDA – Een van de verdachten van de moord op de 37-jarige Tilburgse taxichauffeur Radji Anand zou ook betrokken zijn bij een gewelddadige diefstal op een taxichauffeur in Den Haag. Dat bleek maandagmiddag tijdens een proformazitting bij de rechtbank in Breda.

Daar moesten drie Polen voorkomen die verantwoordelijk zouden zijn voor de ‘taximoord’, zo meldt Omroep Brabant.

Taxi

Radji Anand werd in oktober 2010 gevonden in zijn taxi aan de Duinlaan in Kaatsheuvel. Al meteen was duidelijk dat hij drie Poolse mannen had vervoerd en dat zij mogelijk iets te maken hadden met zijn gewelddadige dood.

Lees ook: Derde Poolse verdachte van moord op taxichauffeur gepakt

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.