politiemotor, politie, agent

Overvaller mishandelt taxichauffeur Rotterdam en steelt auto

ROTTERDAM – De politie Rotterdam is op zoek naar een man die op zondag 3 april een taxichauffeur op gewelddadige wijze van zijn auto heeft beroofd.

De overvaller leek op het eerste gezicht een normale klant die van de C.P. Tielestraat naar het Eendrachtsplein wilde, maar plotseling bedreigde hij het slachtoffer met de dood. Daarop vluchtte de taxichauffeur om hulp te halen, maar de verdachte ging hem achterna.

Taxichauffeur

De taxichauffeur werd op de grond gegooid en geslagen. Vervolgens ging hij er met de taxi (Mercedes-Benz S320) vandoor. Het gestolen voertuig werd later in Spartastraat Rotterdam teruggevonden. De politie is op zoek naar getuigen.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.