taxi, deur, open, overval

Man en vrouw beroven samen Haagse taxichauffeur

Een taxichauffeur uit Den Haag is zaterdag 30 april rond 3.00 uur op de Lippe-Biesterfeldweg door een nog onbekende man en vrouw bedreigd en beroofd. De politie zoekt getuigen van deze beroving.

De chauffeur was door zijn centrale naar Loosduinse Hoofdstraat gestuurd om daar mensen op te halen.

Taxi besteld

Hij werd vervolgens op de Lippe-Biesterfeldweg tot stoppen gemaand door twee mensen die aangaven dat zij de taxi besteld hadden. De jongen nam plaats naast de chauffeur en het meisje ging achterin achter de chauffeur zitten.

Nog voor de chauffeur kon gaan rijden greep het meisje de man bij zijn keel en zette hier een scherp voorwerp op. De taxichauffeur liep hierbij oppervlakkige schaaf- en snijwonden op. De man doorzocht ondertussen de taxi nam diverse spullen mee.  Het stel is na de beroving vanaf de Lippe-Biesterfeldweg de Bram Frosstraat in de richting van de Ru Paresstraat weggelopen.

Signalement

Signalement van de man: Zuid-Europese man rond de 20 ot 25 jaar oud ongeveer 1.65 m lang, donker glad haar, geen gezichtsbeharing, slank postuur. De man droeg donkere kleding.

Signalement van de vrouw: tussen de 20 en 25 jaar oud. Droeg lichte kleding met een jasje met daarin verschillende kleuren, kort haar. De vrouw sprak accentloos nederlands.

Getuigen

De recherche van bureau Loosduinen onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben die avond op de Lippe-Biesterfeldweg.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Loosduinen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Man en vrouw beroven samen Haagse taxichauffeur”

gay webcam|02.12.11|07:44

Ik geef toe dat ik over het algemeen mis het hele ding te leren, maar ik denk dat u wat waarde toe te voegen. Bravo!