Groene Taxi, RTC, Rottterdamse Taxicentrale, aardgas

Rotterdamse Taxicentrale start met goedkopere groene taxi’s

ROTTERDAM – De Rotterdamse Taxicentrale (RTC) gaat donderdag van start met de goedkopere Groene Taxi. De tien auto’s zijn opvallend bestickerd, rijden op aardgas en rekenen buiten de spits dertig procent onder het wettelijk maximumtarief.

Het gaat om een proef. De taxiritten worden goedkoper en milieuvriendelijker. Nu rijden de meeste taxi’s op diesel.

Groene Taxi

De ‘groene’ taxi is een gezamenlijk experiment van de RTC en taxi-ondernemers en is bedoeld om meer mensen in de taxi te krijgen. De lage tarieven gelden voorlopig alleen buiten de ochtend- en avondspits.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Rotterdamse Taxicentrale start met goedkopere groene taxi’s”

Desiree van der Velden|26.04.12|23:11

Geachte heer/ mevrouw,

Graag zou ik met u in contact komen omtrent individueel vervoer wat wij voor een klant van ons willen organiseren als onderdeel van de totale opdracht. Kunt u mij zo spoedig mogelijk een telefoonnummer willen toe sturen per email. Indien dit niet mogelijk is zou ik graag teruggebelt willen worden tussen 08.30 en 09.00 uur op het nummer 078 69 20 141.

Ik hoor graag spoedig van u.

Met vriendelijke groeten,
SnelleVliet Touringcars

Desirée van der Velden

Rotterdamse Taxicentrale start met goedkopere groene taxi’s | TaxiPro
Groene Taxi, RTC, Rottterdamse Taxicentrale, aardgas

Rotterdamse Taxicentrale start met goedkopere groene taxi’s

ROTTERDAM – De Rotterdamse Taxicentrale (RTC) gaat donderdag van start met de goedkopere Groene Taxi. De tien auto’s zijn opvallend bestickerd, rijden op aardgas en rekenen buiten de spits dertig procent onder het wettelijk maximumtarief.

Het gaat om een proef. De taxiritten worden goedkoper en milieuvriendelijker. Nu rijden de meeste taxi’s op diesel.

Groene Taxi

De ‘groene’ taxi is een gezamenlijk experiment van de RTC en taxi-ondernemers en is bedoeld om meer mensen in de taxi te krijgen. De lage tarieven gelden voorlopig alleen buiten de ochtend- en avondspits.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Rotterdamse Taxicentrale start met goedkopere groene taxi’s”

Desiree van der Velden|26.04.12|23:11

Geachte heer/ mevrouw,

Graag zou ik met u in contact komen omtrent individueel vervoer wat wij voor een klant van ons willen organiseren als onderdeel van de totale opdracht. Kunt u mij zo spoedig mogelijk een telefoonnummer willen toe sturen per email. Indien dit niet mogelijk is zou ik graag teruggebelt willen worden tussen 08.30 en 09.00 uur op het nummer 078 69 20 141.

Ik hoor graag spoedig van u.

Met vriendelijke groeten,
SnelleVliet Touringcars

Desirée van der Velden