water

Taxichauffeur raakt met taxi in het water in Landsmeer

LANDSMEER – Een taxichauffeur is woensdagnacht met zijn taxi te water geraakt langs de Kanaaldijk in Landsmeer. Het voertuig waarvoor hij uitweek, vermoedelijk een Volkswagenbusje, is doorgereden. De drijfnatte chauffeur was zelf uit de auto geklommen en naar de kant gezwommen. Na wat zoekwerk werd de taxi, een Mercedes, aangetroffen op de bodem van het kanaal. Drie uur nadat de wagen te water was geraakt stond deze flink beschadigd weer op de kant.

Politie

Het duurde even voordat hulp op de juiste plek was gearriveerd. De eerste melding kwam binnen bij de Amsterdamse politie; langs het Noorderbreedte in Amsterdam Noord zou een auto te water zijn geraakt. Er werd echter niets aangetroffen.

Na enige tijd werd duidelijk dat de melder zich op de Kanaaldijk bij Landsmeer bevond, zo meldt Dichtbij. Daar werd de drijnatte chauffeur aangetroffen.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.