taxistandplaats

Nieuwe taxistandplaats aangelegd bij station Zaandam

ZAANDAM – Het station in Zaandam beschikt over een nieuwe taxistandplaats. De nieuwe plek ligt tegenover het busstation, aan de kant van de Stationsstraat. Hierdoor hoeven taxi’s niet meer uit het zicht op de standplaats achter de loods te staan.

De verplaatsing naar achter de loods sinds december vorig jaar heeft de taxibedrijven veel omzet gekost. De taxivoertuigen waren slecht zichtbaar voor het publiek.

Taxibedrijf

De Zaandamse taxibedrijven hadden nog liever op het busstation gestaan, maar daar is volgens de gemeente Zaanstad geen plaats.

“We zijn sinds december vorig jaar met de gemeente in overleg geweest over een nieuwe standplaats en dit is het resultaat’’, zegt een tevreden Hans Oud van de Zaanland Groep (Taxibedrijven Kalf, Oud Koog, Peter en Jager) in het Noordhollands Dagblad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Nieuwe taxistandplaats aangelegd bij station Zaandam”

Marlene Blonk|29.09.11|14:35

Hoera een nieuwe standplaats: nu die taxi’s nog. Vannacht 15 minuten staan wachten, gezocht naar een knop om te melden dat er een klant is, 11 bedrijven gebeld. No show. uiteindelijk maar gaan lopen.
En dan die nieuwe plek: er is niks, er is niemand. Ik kan me leukere plekken voorstellen.

Peter Woerden|30.09.11|10:27

Kom eens per paar maanden in Zaandam en heb dan een taxi nodig. Logischerwijs ga ik dan naar de taxistandplaats, je kunt wachten tot je een ons weegt, maar je ziet geen taxi. Waardeloos en inderdaad een troosteloze omgeving.

Johan Berg|20.12.11|17:36

‘Geen ruimte voor taxi standplaats” is schuld van de Gemeente Zaanstad die geen rekening hield met taxigebruikers als bezoekers aan het nieuwe Gemeentehuis; en toeristen niet met hun koffers willen zeulen vanaf het Station om aan de overkant (!) bij de Stationstraat wel/geen taxi te kunnen vinden! Zoals dezelfde achterlijke Gemeente Zaanstad bushaltes afschafte ‘niet onze schuld’zegt Connexions’.

Nieuwe taxistandplaats aangelegd bij station Zaandam | TaxiPro
taxistandplaats

Nieuwe taxistandplaats aangelegd bij station Zaandam

ZAANDAM – Het station in Zaandam beschikt over een nieuwe taxistandplaats. De nieuwe plek ligt tegenover het busstation, aan de kant van de Stationsstraat. Hierdoor hoeven taxi’s niet meer uit het zicht op de standplaats achter de loods te staan.

De verplaatsing naar achter de loods sinds december vorig jaar heeft de taxibedrijven veel omzet gekost. De taxivoertuigen waren slecht zichtbaar voor het publiek.

Taxibedrijf

De Zaandamse taxibedrijven hadden nog liever op het busstation gestaan, maar daar is volgens de gemeente Zaanstad geen plaats.

“We zijn sinds december vorig jaar met de gemeente in overleg geweest over een nieuwe standplaats en dit is het resultaat’’, zegt een tevreden Hans Oud van de Zaanland Groep (Taxibedrijven Kalf, Oud Koog, Peter en Jager) in het Noordhollands Dagblad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Nieuwe taxistandplaats aangelegd bij station Zaandam”

Marlene Blonk|29.09.11|14:35

Hoera een nieuwe standplaats: nu die taxi’s nog. Vannacht 15 minuten staan wachten, gezocht naar een knop om te melden dat er een klant is, 11 bedrijven gebeld. No show. uiteindelijk maar gaan lopen.
En dan die nieuwe plek: er is niks, er is niemand. Ik kan me leukere plekken voorstellen.

Peter Woerden|30.09.11|10:27

Kom eens per paar maanden in Zaandam en heb dan een taxi nodig. Logischerwijs ga ik dan naar de taxistandplaats, je kunt wachten tot je een ons weegt, maar je ziet geen taxi. Waardeloos en inderdaad een troosteloze omgeving.

Johan Berg|20.12.11|17:36

‘Geen ruimte voor taxi standplaats” is schuld van de Gemeente Zaanstad die geen rekening hield met taxigebruikers als bezoekers aan het nieuwe Gemeentehuis; en toeristen niet met hun koffers willen zeulen vanaf het Station om aan de overkant (!) bij de Stationstraat wel/geen taxi te kunnen vinden! Zoals dezelfde achterlijke Gemeente Zaanstad bushaltes afschafte ‘niet onze schuld’zegt Connexions’.