Vrouwe Justitia, Justitie, rechtbank

OM eist 30 maanden celstraf tegen taxi-overvaller Nijmegen

Het Openbaar Ministerie (OM) in Arnhem heeft woensdag 30 maanden celstraf geëist tegen een 25-jarige overvaller van een taxi. De Arnhemmer wordt ervan verdacht een taxichauffeur te hebben overvallen in Nijmegen op 14 november 2011.

De rechtbank doet op 13 maart 2012 uitspraak.

Taxichauffeur

De verdachte eiste onder bedreiging van een mes geld van de taxichauffeur. Toen de verdachte zijn mes liet vallen en weer wilde oppakken, wist de taxichauffeur te ontsnappen. Vervolgens is de verdachte er vandoor gegaan met de taxi van het slachtoffer.

Hij heeft zich een paar dagen later vrijwilig gemeld bij de politie. De taxi is toen ook terug gevonden.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.