Connexxion, rolstoelbus, Tribus

Connexxion neemt ook Vliegtaxi.nl over van Taxi Schoorl

Connexxion Taxi Services neemt de activiteiten over van Vliegtaxi.nl in Schoorl. Vliegtaxi.nl was onderdeel van het eerder deze week failliet verklaarde Taxi Centrale Schoorl. Connexxion heeft in de kop van Noord-Holland ook een groot deel van het leerlingenvervoer overgenomen van Taxi Centrale Schoorl.

Het vervoer van al geboekte taxiritten van Vliegtaxi.nl, maar ook van nieuwe boekingen is daarmee gegarandeerd, zo laat Connexxion weten..

Curator

Connexxion en de curator van Taxi Centrale Schoorl hebben donderdag overeenstemming bereikt over de overname van de immateriële activa van Vliegtaxi.nl, zoals de merknaam, het telefoonnummer en de website.

Lees ook: Taxi Schoorl failliet, CTS en DVG nemen leerlingenvervoer over

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.