ambulance, sirene

Taxichauffeur overlijdt na ongeval in Breda

Een 58-jarige chauffeur van een taxi is vrijdagmorgen 22 februari rond 08.00 uur betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeval op de Konijnenberg. Hij is in het ziekenhuis overleden. De passagier raakte niet gewond.

De Bavelse chauffeur reed in zijn taxibus met één vrouw achterin vanuit de Haagse Beemden naar de Hoge Vught. De man werd kennelijk onwel en verloor op de kruising Konijnenberg en Moerlaken de macht over het stuur. Hij raakte een paal en reed over de middenberm naar de andere weghelft. Daar botste hij op twee tegemoetkomende auto’s.

Taxichauffeur

De taxichauffeur is ter plaatse door omstanders en hulpverleners gereanimeerd. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis aan de Molengracht gebracht. Daar is hij later in de morgen overleden. De bestuurders van de andere betrokken wagens raakten niet gewond, evenals de inzittende van de taxi.

TaxiPro.nl wenst de familie en collega’s van de taxichauffeur veel sterkte toe.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.