politie, arrestatie

Man gepakt na beroving taxichauffeur in Huissen

Een 18-jarige inwoner van Huissen is dinsdagochtend rond 06.25 uur aangehouden door politie op verdenking van het plegen van diefstal met geweld. Kort daarvoor had de man een taxichauffeur beroofd van zijn portemonnee en rende er vandoor. De chauffeur zette de achtervolging in en kreeg daarbij hulp van collega-taxichauffeurs.

Toen de verdachte na een taxirit moest betalen, ging hij er op de Van Voorstraat met de portemonnee van de taxichauffeur vandoor.

Collega’s

Na een korte achtervolging kreeg de chauffeur de 18-jarige te pakken, maar kreeg daarbij wel een klap. De taxichauffeur wist meerdere collega’s te waarschuwen die hem te hulp schoten. Daarna kon de verdachte aan agenten worden overgedragen.

De verdachte zit ingesloten op het politiebureau. Hij heeft verklaard zonder geld in de taxi te zijn gestapt. Van de taxichauffeur is aangifte opgenomen. Het politieonderzoek loopt nog.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Man gepakt na beroving taxichauffeur in Huissen”

Henk Mullem|01.06.13|15:21

mijn reactie op de neergestoken chauffeur in Belgie is hier ook van toepassing namenlijk gescheiden chauffeurs compartiment.
overigens chauffeur en collega,s prima samenwerking.
we zijn op de wereld om mekaar te helpen nietwaar?
gr Henk van Mullem.