taxi voor kika, taxi wassenaar, mercedes-benz citan

Taxi Wassenaar doneert jaar lang taxi rijden aan KiKa

Taxi Wassenaar heeft bij een verloting van Mercedes-Benz Dealer bedrijven in Den Haag een jaar lang gratis taxi rijden in de nieuwe Mercedes-Benz Citan gewonnen. Een bijzonder financieel groot voordeel zeker voor een klein bedrijfje als Taxi Wassenaar. Daarom vonden ze dat ze ‘iets’ met deze gewonnen Citan moesten doen. Het taxibedrijf doneert de omzet van een jaar lang rijden met de gewonnen Citan aan KiKa onder de naam: Taxi voor Kika.

Kika is Stichting Kinderen Kankervrij. “Wij kunnen ons helemaal vinden in het streven van KiKa en doordat wij een Wassenaars bedrijfje hebben en Kika momenteel ontzettend actief is voor de bouw van het kinderoncologische centrum “Prinses Maxima” en onze Z.K.H in Wassenaar woonachtig is  was de optelsom snel gemaakt”, vertelt Leanne Ruigrok namens de vier eigenaren van Taxi Wassenaar.

Taxi Wassenaar

Deze maand was de lancering van het initiatief in Hotel vd Valk ‘De Bijhortst’. Daar werd een korte presentatie werd gegeven door dhr. Rien Schimmel, Taxi Wassenaar zelf een presentatie gaf over wat zij hopen te bereiken met de taxi en werd er een hart onder riem gestoken door de Burgermeester van Wassenaar, dhr. Jan Hoekema. Ook werden daar de sleutels van de gewonnen Citan officieel overhandigd door mensen van Mercedes-Benz.

Ruigrok: “Het is hartverwarmend om te zien en horen hoe mensen die wij vertellen over wat wij willen gaan doen reageren en bereid zijn hier ons volledig belangeloos te helpen. Zo is de Citan inmiddels volledig belangeloos bestickerd  met logo’s van Kika door DaPonte Reclame, is er een website www.taxivoorkika.nl ook volledig belangeloos opgebouwd en helpen mensen ons met ideeen voor de taxi’.

Taxiwerk

De bedoeling is dat bedrijven ervoor kiezen hun taxiwerk bij Taxi voor kika onder te brengen en zo dus kunnen rekenen op een goede service en tegelijkertijd KiKa ondersteunen. “Om dit voor bedrijven ook fiscaal aantrekkelijk te maken hebben we met behulp van de notaris er een stichting van laten maken”, vertelt Ruigrok.

“Ook zijn wij bezig om prominente Nederlanders een rit aan te bieden met de “Taxi voor KiKa” in ruil voor een veilingitem die aan het einde van het jaar geveild gaan worden via de website www.taxivoorkika.nl om de opbrengst voor KiKa nog groter te maken. Wij gaan ons een jaar lang met heel onze ziel en zaligheid hiervoor inzetten om de opbrengst voor KiKa zo groot mogelijk te maken.”

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.