politie, arrestatie

Man wordt direct gepakt na stelen taxi in Dordrecht

Acht minuten nadat een man een taxi had gestolen op het Halmaheiraplein in Dordrecht kon hij deze alweer inleveren bij agenten die hem op de Dokweg aanhielden. De man had de taxichauffeur bedreigd met een vuurwapen om hem dwingen het voertuig af te geven.

Om 21.24 uur belt een taxichauffeur de politiemeldkamer dat hij zojuist onder bedreiging van een vuurwapen is bestolen van zijn voertuig. De man was eerder op het station in Dordrecht ingestapt en wilde naar het Halmaheiraplein.

Voertuig

De meldkamer stuurt direct diverse eenheden in de omgeving aan. Om 21.32 uur zien agenten op de Dokweg het voertuig. De bestuurder, een 34-jarige man uit Almere, is middels een BTGV (Bijzondere Techniek Gevaarlijke Verdachten) aangehouden.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Man wordt direct gepakt na stelen taxi in Dordrecht”

Irène Van Hogendorp|03.03.14|09:47

Had de taxi ook GPRS in de BCT? In dat geval is hij namelijk ook makkelijk op te sporen..