politie

Schoenafdruk verraadt Rosmaalse taxi-vandaal

Een 25-jarige man uit Rosmalen is zondag aangehouden wegens vernieling van een taxi. De verdachte werd verraden door zijn schoenafdruk op het beschadigde autoportier, zo meldt de politie. 

Even voor de aanhouding zette de taxichauffeur de verdachte met een vriend af op een adres in de Noord-Brabantse plaats. Nadat de twee de chauffeur betaald hadden en uitgestapt waren, schopte de verdachte zonder aanleiding tegen het portier van de auto, zo wordt gesteld. Hierbij ontstond schade aan de deur.

Taxichauffeur

Het tweetal ging vervolgens de woning binnen, waarna de chauffeur de politie alarmeerde. Beide jongens ontkenden vervolgens tegenover de politie schade te hebben veroorzaakt, maar een schoenafdruk op het portier bleek overeen te komen met het schoeisel van een van de mannen.

De taxichauffeur heeft aangifte gedaan. De Rosmalenaar is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.