eCab, Apple Watch, app

TCA-taxi nu te bestellen op een Apple Watch via eCab

Het is voortaan mogelijk om een TCA-taxi te bestellen via een app op de Apple Watch. TCA, de grootste Nederlandse taxicentrale en eCab, het samenwerkingsverband van diverse taxiondernemingen wereldwijd, hebben daartoe een Apple Watch-app gelanceerd. 

Door de lancering van de Apple Watch in Nederland is het ook voor Nederlandse eCab-gebruikers mogelijk om snel een taxi te reserveren op hun smartwatch. De gebruiker kan de posities van alle beschikbare taxi’s in de buurt zien waarbij hij eventueel kan kiezen uit verschillende auto’s. Achteraf kan de chauffeur gemakkelijk beoordeeld worden.

Miniatuurweergave

De app is ontworpen voor een optimale miniatuurweergave, eCab Watch toont daarom alleen de meest noodzakelijke informatie bij het bestellen van een taxi. Met één simpele tap staat er binnen vijf minuten een taxi voor de deur.

“Onze gebruikers verwachten dat wij onze reserveringssystemen voortdurend blijven ontwikkelen, vooral mobiel. Met de eCab Watch zetten we het extra stapje om de wensen van onze klanten tegemoet te komen,” aldus Richard van der Veen, directeur van TCA.

eCab

eCab groeit wereldwijd en is al sinds de eerste release van de Apple Watch in april beschikbaar als toepassing op de Apple Watch. De app is op dit moment live in Amsterdam, Brussel en de grote Franse steden. eCab zal voor het einde van 2015 actief zijn in 9 landen op drie continenten met meer dan 40.000 taxi’s, verwacht de organisatie.

eCab heeft in Amsterdam gekozen voor een samenwerking met TCA. In November 2014 is eCab in Amsterdam gelanceerd. TCA zet haar kwalitatief hoogstaande taxi’s uit de businessvloot in voor deze nieuwe taxi-app en richt zich met eCab voornamelijk op de frequente, zakelijke en internationale taxigebruiker.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.