Taxi-app met landelijke dekking via Transvision en Drive UGO

Transvision en taxi-app Drive UGO zijn een samenwerking gestart. Vanaf september moeten alle 5.000 taxi’s van het Transvision-netwerk te bestellen zijn via de app van UGO. Hiermee wordt de app de eerste taxi-app die over een landelijk dekkend netwerk beschikt.

Transvision is vooral bekend als vervoersregisseur van Valys; het grootste vervoerscontract van Nederland. Ook deze reizigers kunnen straks de app gebruiken om een taxi te bestellen.

Vervoerspartner

Drive UGO richt zich voornamelijk op het bieden van ad hoc en vooruit geboekt vervoer in samenwerking met partners in de travel, hospitality en events, waar Drive UGO voor velen de exclusieve vervoerspartner is.

Drive UGO en Transvision hebben als gezamenlijk doel om zowel in de vooruitbestelde taximarkt als tussen de taxi Apps een verfrissende speler te zijn wiens beschikbaarheid niet alleen beperkt tot de grote steden en de standaard taxi’s. Daarnaast zal vanuit deze samenwerking de focus liggen op transparante prijsstelling, kwaliteit, comfort en een legale vorm van personenvervoer.

Operationeel

Vanaf september verwachten de partijen de samenwerking operationeel te hebben en naar verwachting is in oktober sprake van landelijke dekking voor de klant.

Belangrijke speerpunten van de samenwerking is het leveren van taxidiensten conform bestaande wet- en regelgeving, waarmee Drive UGO dus een legale taxidienst biedt.

Lees binnenkort meer op TaxiPro.nl over deze samenwerking!

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Taxi-app met landelijke dekking via Transvision en Drive UGO”

Ton van Dalfsen|10.08.15|16:22

Naar ik vernomen heb is er een App in ontwikkeling van Turkse makelij die aan iedereen die interesse heeft hun App verkopen. En hij lijkt precies op die van Uber. Als je de App van hun koopt heb je geen alleenrecht.