TCA, Richard Olling, eCab, Laurent Kennel, taxi-app, TCA

Taxi-app eCab en TCA introduceren eCab VIP in Amsterdam

De taxi-app eCab en zijn lokale partner TCA hebben een nieuwe VIP-taxiservice in Amsterdam gelanceerd voor een vast tarief. eCab VIP is een aanvulling op eCab en eCab+. Met deze drie diensten bedient de taxi-app alle behoeften op verschillende serviceniveaus. De VIP-service is speciaal gericht op de zakelijke reiziger. Er wordt gereden met voertuigen als de Mercedes-Benz S-Klasse of BMW 7-serie.

Richard Olling, adjunct-directeur van TCA: “eCab stelt een nieuwe norm voor de taxibranche. Wij zijn actief in een zeer competitieve omgeving en zien dit als een grote kans om met behulp van technologie een betere service en kwaliteit te leveren. Door zijn wereldwijde netwerk en technologie is eCab een innovatieve toevoeging op onze dienstverlening.”

eCab

Laurent Kennel, CEO van eCab: “We vinden steeds nieuwe manieren om onze dienstverlening verder te verbeteren. Met de introductie van onze VIP-service bieden we betaalbare luxe voor iedereen. In de hectiek van de grote stad laat je je rijden in een mooie auto door een topchauffeur voor een transparante prijs. Uiteraard is er wifi voor als je een belangrijke e-mail wilt versturen. Dit is een ideale oplossing voor zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar de beste service.”

Ter introductie van de VIP-dienst biedt eCab zijn diensten tot eind april 2016 aan tegen gereduceerde tarieven. eCab+ is beschikbaar voor een vaste ritprijs van tien euro en eCab VIP voor vijftien euro binnen de ring A10 & de Zuidas.

Zakelijke reiziger

Met de eCab VIP-service heeft de zakelijke reiziger de keus uit een taxirit tegen de reguliere meterprijs, of een luxepakket voor zes euro extra. Doordat de reguliere prijzen van eCab gebaseerd zijn op normale taximeterritprijzen, zijn ze voorspelbaar en transparant.

eCab VIP biedt alles wat een app te bieden heeft: boeken, betalen, de taxi volgen en de chauffeur beoordelen. Maar ook priority boeken en korte wachttijden, een exclusieve dienst uitgevoerd door speciaal geselecteerde chauffeurs, reizen in stijl met luxe taxi (Mercedes S-klasse, BMW 7-serie of hoger), een telefoonoplader, flesje water en snoepgoed in de taxi beschikbaar. eCab-app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Taxi-app eCab en TCA introduceren eCab VIP in Amsterdam”

Huib van der Kleij|15.03.16|15:03

hebben ze ook spits tarieven om 4 uur van centraal naar rai lijkt me geen doen voor 10 c.q., 15 e. of zijn de tarieven in 020 goedkoper. Rijden zeker voor valys prijzen.