Taxibus, ongeval, Lochem

Taxibus betrokken bij ongeval met vier voertuigen

Bron: GinoPress (aangekocht)

Op de N346 bij Lochem zijn maandagavond bij een aanrijding tussen drie personenauto’s en een taxibus twee gewonden gevallen, waaronder de taxichauffeur. Beide slachtoffers zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde kort voor 20.00 uur. Een automobiliste, die in de richting van Lochem reed, is vermoedelijk tijdens haar rit in slaap gevallen. Daarbij schampte ze eerst een kleinere auto. Als gevolg daarvan schoot er een wiel van een auto los. Dat wiel werd overreden door de auto die achter de kleinere auto reed. Vervolgens botste de auto die richting Lochem reed frontaal op de taxibus.

Gewond

Door het ongeluk raakten twee personen gewond: de bestuurster die vermoedelijk in slaap viel en de bestuurder van het taxibusjes. Ze hadden geen van beide passagiers aan boord. De zes inzittenden van de andere twee auto’s kwamen met de schrik vrij, zo meldt De Stentor.

De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. De brandweer van Lochem verleende hand- en spandiensten. Door het ongeval werd de weg in beide richtingen afgesloten. Alle vier de voertuigen die bij het ongeluk betrokken waren, moesten worden weggesleept.

Foto: GinoPress

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is redacteur bij ProMedia, de uitgeverij van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.