Politie-auto

Getuigen zien taxi naast bewusteloze vrouw

De onbekende man kon daardoor overgedragen worden aan de politie. Foto ter illustratie. Foto: politie.nl

In Amsterdam is op straat een bewusteloze vrouw aangetroffen. Onderzoek wees uit dat omstanders een taxi naast de vrouw hadden zien staan terwijl zij bewusteloos op de grond lag. De politie is op zoek naar de bestuurder van de taxi in kwestie in de hoop dat deze meer kan vertellen over wat de vrouw is overkomen.

Het incident vond afgelopen zaterdagavond plaats aan de Admiraal Helfrichstraat in Amsterdam-West. De zeventigjarige vrouw had rond 22.00 haar huis verlaten om haar hond uit te laten. Om 22.15 uur werd ze ter hoogte van de gemeentewerf bewusteloos op straat aangetroffen. Ze werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze op dit moment nog steeds verblijft.

Verhaal van taxichauffeur

De politie sluit niet uit dat er een verkeersongeval heeft plaatsgevonden. Men is op zoek naar mensen die meer van het incident kunnen weten. Omstanders hebben een taxi naast de vrouw zien staan toen zij bewusteloos op de grond lag. Het onderzoeksteam wil graag in contact met de bestuurder van deze taxi. Ook andere getuigen wordt gevraagd zich te melden via 0900-8844.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.