Taxi schept tankende mensen

In Zaandam heeft een taxi twee tankende mensen geschept. De taxichauffeur verloor de macht over het stuur. De politie onderzoekt nog hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Het ongeluk gebeurde zondagmiddag tegen 16.00 uur bij het Texaco-station aan de Koningin Julianaweg in Zaandam. Twee mensen die daar stonden te tanken, werden door de taxi aangereden. De taxi kwam pas tegen een andere auto tot stilstand.

Op zoek naar getuigen

Een politiewoordvoerder liet aan de NOS weten dat er uiteindelijk drie mensen gewond zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe zij er aan toe zijn, is niet bekendgemaakt. Wel is de politie op zoek naar getuigen om te achterhalen hoe het ongeluk precies heeft kunnen plaatsvinden.

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.