Politiewagen

Aanhouding na zware mishandeling taxichauffeur in Papendrecht

Een taxichauffeur is zondagmorgen zwaar mishandeld door een klant in Papendrecht. Hij had de klant toen net opgehaald uit het centrum van Rotterdam. Niet veel later kon de politie de verdachte, een 21-jarige Papendrechter, inrekenen.

Een voorbijganger en een getuige zagen de gewonde taxichauffeur liggen rond 6:45 uur op de Westkil in het dorp. Ze hielpen hem overeind en belden direct 112. Politiemensen spoedden zich ter plaatse om hulp te verlenen en om nadere informatie over het incident te ontvangen.

Alerte optreden

Twee van hun collega’s reden tegelijkertijd door de wijk om de verdachte te zoeken. Door het alerte optreden van de voorbijganger en de getuigen zagen ze al snel een man lopen die volledig aan het signalement voldeed.
Hierop is de verdachte, een 21-jarige Papendrechter, direct aangehouden en ingesloten in het cellencomplex aan de Overkampweg in Dordrecht.

Wat de aanleiding was voor de mishandeling, is niet bekend.

Onderwerpen: ,

Auteur: Jan Pieter Rottier

Jan Pieter Rottier is vaste redacteur voor Verkeersnet.nl. Regelmatig schrijft hij ook voor de andere ProMedia-websites.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.