Politie

Verdachten mishandeling taxichauffeur gevonden via Facebook

Politie. Foto: ProMedia (Thom Mandos)

De politie heeft twee mannen aangehouden die afgelopen weekend een taxichauffeur in Berkel-Enschot zouden hebben mishandeld. De twee meldden zich nadat hun foto op Facebook was gezet.

De politie plaatste een foto van de mannen op Facebook in overleg met justitie, zo meldt Omroep Brabant. Dit had het gewenste effect, want de twee kwamen zich op maandagavond zelf melden bij de politie. Die zal hen binnenkort verhoren.

Mishandeld

De mannen namen in de nacht van zaterdag op zondag een taxi in Tilburg en lieten zich afzetten in de buurt van de Kerkstraat in Berkel-Enschot. Op dat moment zouden ze de taxichauffeur hebben mishandeld. Over hun motief voor die mishandeling is nog niets bekendgemaakt.

Lees ook: Taxichauffeur krijgt klap met vuurwapen

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is redacteur bij ProMedia, de uitgeverij van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.