Aanhouding. Foto: politie.nl

Verdachten mishandeling en beroving taxichauffeur aangehouden

Handboeien. Foto: politie.nl

De politie heeft een man uit Hengelo aangehouden die wordt verdacht van de mishandeling van een taxichauffeur. Voor ditzelfde vergrijp werd eerder al een andere verdachte aangehouden.

Het incident vond plaats op 5 april. Toen stapten twee mannen in het Duitse Süttorf in een taxi en vroegen de chauffeur naar Hengelo te rijden. Eenmaal daar mishandelden en beroofden ze de chauffeur. Daarbij raakte deze gewond aan zijn gezicht.

Tweede verdachte

De recherche startte een onderzoek. Dat leidde op 11 juni tot de aanhouding van een 21-jarige man uit Hengelo. Gisteren werd een 22-jarige plaatsgenoot als tweede verdachte opgepakt. Beide mannen zitten momenteel vast.

Lees ook:

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.