Taxi in sloot. Foto: GinoPress

Chauffeur rijdt taxi vast in sloot

In Beek en Donk heeft een taxichauffeur zijn voertuig per ongeluk in een slootje geparkeerd. De volgende dag kwamen er collega’s aan te pas om de vastgelopen taxi weer los te krijgen. 

Festival WiSH trok het afgelopen weekend tienduizenden bezoekers en was daarmee een interessant evenement voor de taxibranche. Voor één van de daar werkzame chauffeurs liep het minder goed af. Volgens een medewerker van het festival volgde hij de aanwijzingen van het WiSH-personeel niet op en koos hij zijn eigen route door een weiland.

Niemand gewond

Daarbij werd een slootje over het hoofd gezien. De taxi bleek die horde niet te kunnen nemen en kwam vast te zitten in de sloot. Daarbij raakte niemand gewond. Collega’s hebben de volgende dag geholpen om het voertuig weer los te krijgen.

Foto: GinoPress

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.