Daklicht

Ouders laten pasgeboren baby in taxi achter

Bron: TaxiPro (Inge Jacobs)

Dat passagiers iets vergeten mee te nemen uit de taxi komt dagelijks voor, maar een Duits echtpaar heeft het gepresteerd zijn pasgeboren baby in de taxi achter te laten. Het duurde vervolgens best een tijdje voordat de taxichauffeur doorhad wat er aan de hand was.

Het stel had een taxi naar huis genomen vanaf het ziekenhuis waar hun jongste kind net was geboren. Eenmaal thuis aangekomen namen ze hun 1-jarige peuter mee, maar het pasgeboren kind ontsnapte blijkbaar even aan hun aandacht. Het inzicht dat er iets niet klopte kwam al snel, maar de taxi was intussen weer vertrokken. De vader rende nog achter het voertuig aan maar zonder resultaat.

Lunchen

Daarmee was het avontuur van de nieuwe wereldburger nog niet ten einde, meldt RTL. De taxichauffeur reed naar het vliegveld en parkeerde daar zijn taxi in een ondergrondse garage om vervolgens te gaan lunchen. Daarna hervatte hij het werk. De volgende klant ontdekte de baby bij het openen van de deur. De hulpdiensten werden ingeschakeld en constateerden dat het kind de ongewenste taxirit zonder problemen had doorstaan, waarna de gezinshereniging kon plaatsvinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Ouders laten pasgeboren baby in taxi achter”

Wensis Rompas|23.05.19|16:35

haha ahh! Fijn dat alles weer goed kwam!