Politiewagen

Verdachte aangehouden voor neersteken taxichauffeur

In Beekbergen is afgelopen weekend een taxichauffeur neergestoken door een klant die boos zou zijn geworden omdat hij de gewenste rit niet kon betalen. Woensdagochtend hield de politie een 28-jarige verdachte aan. 

Het incident vond afgelopen weekend plaats. De chauffeur van Taxi Het Loo moest de man van Apeldoorn naar Arnhem brengen, meldt De Stentor. Bij langere ritten moet vooraf worden betaald, maar de klant had de vereiste 60 euro niet op zak. Daarom wilde hij het geld pinnen, maar dat lukte niet. Vervolgens gaf de taxichauffeur te kennen dat de rit niet door zou gaan.

Hulpdiensten gebeld

De man reageerde daar erg boos op. Hij pakte een mes en greep de chauffeur enkele keren in diens schouder. Vervolgens ging hij er vandoor en de politie was de dagen daarna naar hem op zoek. Op woensdagochtend werd de verdachte aangehouden. De chauffeur kon na het incident zelf de hulpdiensten bellen en kreeg vervolgens hulp van een voorbijgangster tot de ambulance arriveerde.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van TaxiPro. Hij schrijft ook voor diverse andere titels van ProMedia op het gebied van mobiliteit.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.