Mes, crimineel, overval. Foto: iStock / arthurjakubowski1986

Taxichauffeurs overvallen in Oss en Dordrecht

In Oss is afgelopen weekend een taxichauffeur overvallen. Enige tijd geleden overkwam een vakgenoot in Dordrecht iets soortgelijks, maar de politie vraagt daar nu alsnog aandacht voor.

Het incident in Oss begon met een passagier die op het Centraal Station van Nijmegen instapte. In de Rossinistraat in Oss vond de overval plaats, waarna de dader vluchtte in de richting van de Euterpestraat. Het gaat om een man met een lang en mager postuur, kort opgeschoren haar, een grijze of zwarte broek en een donkerrode trui.

Bedreiging met mes

Aan het voorval in Dordrecht ging een rit vanuit Rotterdam vooraf. Ook hier werd in de buurt van het Centraal Station begonnen aan de reis. De rit ging naar het station van Dordrecht vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag 31 augustus en verliep gemoedelijk, want chauffeur en passagier spraken volgens de politie over koetjes en kalfjes. Eenmaal in Dordrecht bedreigde de passagier de chauffeur met een mes, waarop deze uitstapte en met de claxon omstanders alarmeerde. Daarop vluchtte de dader: een kleine, blanke en slanke man met blond haar.

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.