Aanhouding. Foto: politie.nl

Taxichauffeur aangehouden voor drugshandel

Handboeien. Foto: politie.nl

Een 42-jarige taxichauffeur uit Tilburg is afgelopen weekend aangehouden op verdenking van drugshandel. De politie vermoedt dat de man vanuit zijn taxi in drugs handelde. Hij bleek uiteindelijk zowel drugs als cash bij zich te hebben. 

De man trok de aandacht van de politie nadat er verdachte bewegingen werden opgemerkt op camerabeelden, waarop de man zichtbaar was. Dit gebeurde op de Heuvelring in Tilburg, een straat in het centrum van de Brabantse stad. Agenten besloten de man te volgen tot Berkel-Enschot, waar ze hem op de Kruisakker aanspraken.

Fouilleren

De man werd door de politie gefouilleerd en bleek niet alleen meerdere zakjes drugs bij zich te hebben gehad, maar ook nog eens een grote hoeveelheid contant geld. Dit was voldoende om de verdacht aan te houden. Bij onderzoek van zijn woning, vond de politie nog meer contant geld. Het geld, de drugs en de auto’s van de chauffeur zijn in beslag genomen en hij zit vast voor onderzoek en verhoor.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.