Contant geld, euro

Overvaller taxichauffeur Spijkenisse aangehouden

De politie heeft een 35-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht onlangs in Spijkenisse een taxichauffeur te hebben overvallen. In totaal waren er drie overvallers bij dat incident betrokken.

Onder dreiging van een vuurwapen moest de 31-jarige taxichauffeur uit Schiedam aan drie overvallers contant geld en zijn telefoon afstaan. Dat gebeurde op 3 februari aan de Mandarijngaard in Spijkenisse. Terwijl de chauffeur onderweg naar een aangevraagde rit was, zag hij twee donkergekleurde scooters vanuit Spijkenisse richting Hoogvliet rijden. Op een van de scooters zaten twee personen. Toen de bestuurders van de scooter de chauffeur zagen, reden ze weg.

Onderzoek naar verband

Eenmaal aangekomen op de Mandarijngaard vond de overval plaats. Drie personen gingen er op twee scooters vandoor. Het verband tussen de scooterrijders eerder op de avond en die tijdens het overval, wordt nog onderzocht.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van TaxiPro. Hij schrijft ook voor diverse andere titels van ProMedia op het gebied van mobiliteit.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.