Man tegen zijn wil in taxi vastgehouden

De politie in Groningen onderzoekt een filmpje waarin te zien is dat een man tegen zijn wil in een taxi wordt vastgehouden door twee vrouwen. Het incident lijkt te draaien om een gestolen jas.

Van het voorval verscheen een filmpje online, waarin te zien is hoe een man door twee vrouwen wordt gedwongen om op de achterbank van een taxi te blijven zitten. De vrouwen, waarvan één het voorval filmde, zeggen constant tegen hem dat hij op zijn plek moet blijven. Ook wordt gezegd dat een vriend van de man de jas van één van de vrouwen zou hebben gestolen. Op enig moment moet hij zijn huissleutel afstaan en wordt er koers gezet naar het huis van de man. Onderweg wordt hij fysiek en verbaal belaagd door de vrouwen.

Onderzoek ingesteld

De man zou later ergens in Groningen weer uit de taxi zijn gezet. De politie weet nog niet wie hij is en er is ook nog geen aangifte gedaan tegen deze zaak. Maar omdat het filmpje van het incident online verscheen en er veel naar gekeken en op gereageerd is, heeft de politie een onderzoek ingesteld.

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.