Cocaïne

Politie vindt 4 kilo cocaïne in taxi

De politie trof vrijdagochtend bij een controle in grensgebied Hazeldonk ruim 4 kilo cocaïne aan in een taxi. De 27-jarige Rotterdamse taxichauffeur en de 21-jarige passagier uit Albanië zijn aangehouden en zitten vast voor verhoor.

Agenten van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid zagen vrijdag rond 01.30 uur de taxi op de A16 ter hoogte van Hazeldonk in de richting van België rijden. De politiemensen voerden een routinecontrole uit op het voertuig en de inzittenden. Daarbij troffen ze een tas met daarin vier kilo cocaïne aan. De drugs zijn in beslag genomen. Het onderzoek naar de verdachten en de herkomst van de drugs is in volle gang.

Lees ook:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.