Politiewagen

Passagier uit klemgereden taxi ontvoerd

Op de A59 bij knooppunt Zonzeel is woensdag rond 18.20 uur een taxi klemgereden door een zwarte Porsche Cayenne. De passagier werd uit de wagen getrokken en meegenomen. De politie denkt dat er sprake is van een ontvoering.

De man werd eerder op woensdag door de taxi opgepikt bij het station in Helmond. Hij was donker gekleed en droeg een zwart mondkapje met een witte opdruk van een leeuw. De man had donker haar dat aan zijkanten was opgeschoren en hij droeg een donkere tas om zijn schouder. Hij is volgens de politie tussen de 25 en 35 jaar en spreekt meerdere talen. Zijn identiteit is onbekend.

Tussenstop

Tijdens de rit is de taxi gestopt bij een Shell-tankstation aan de A58 in Rijen. Daar sprak het slachtoffer met een persoon of personen in een ander voertuig. Ter hoogte van knooppunt Zonzeel werd de taxi dus klemgereden door een Porsche met kenteken H-776-ZJ, waarna de inzittende leek te worden ontvoerd.

Bron: ANP

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.