Politie-auto

Man die uit taxi werd ontvoerd is terecht

De onbekende man kon daardoor overgedragen worden aan de politie. Foto ter illustratie. Foto: politie.nl

De man die vorige week op de snelweg bij Terheijden uit een taxi leek te worden ontvoerd, is door de politie in goede gezondheid aangetroffen. Het incident lijkt een gevolg te zijn geweest van een onderling conflict.

Woensdag werd aan het begin van de avond een taxi klemgereden door een Porsche Cayenne op de A59 bij knooppunt Zonzeel. Op dat moment had de taxi er al een aardige rit op zitten, met onder meer een tussenstop bij een tankstation waar de passagier met een of meerdere personen een gesprek voerde.

Identiteit achterhaald

Naar aanleiding van het incident deed de politie onderzoek. Om de ogenschijnlijke ontvoering op te lossen werden camerabeelden bekeken en getuigen gesproken. Zo werd de identiteit van de man achterhaald en vervolgens wist de politie hem ook te lokaliseren, waarbij hij in goede gezondheid bleek te verkeren. Er wordt door de recherche nog onderzocht wat er precies is gebeurd, maar vooralsnog houdt men het op een onderling conflict.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Man die uit taxi werd ontvoerd is terecht”

Theo J. Prijs|10.12.20|11:49

Heeft de ontvoerde man nu wel zijn taxirit betaald?