Mes, crimineel, overval. Foto: iStock / arthurjakubowski1986

Taxichauffeur neergestoken op standplaats Eindhoven Airport 

Mes, crimineel, overval. Foto: iStock / arthurjakubowski1986

Een taxichauffeur raakte zaterdagmiddag zwaargewond nadat hij werd neergestoken op een taxistandplaats naast de vertrekhal van Eindhoven Airport. De Koninklijke Marechaussee heeft een Poolse man als verdachte aangehouden. 

De steekpartij vond plaats op de Freddy van Riemsdijkweg, meldt Omroep Brabant. De Koninklijke Marechaussee was dichtbij toen het incident gebeurde, omdat ze politietaken uitvoerden op het vliegveld. 

Mes en bloedsporen aangetroffen

Toen zij bij de taxistandplaats aankwamen, zagen ze de verdachte van de steekpartij te voet vluchten. Een woordvoerder van de Marechaussee meldt dat zij hem hebben kunnen arresteren na een korte achtervolging. 

Waarom de steekpartij heeft plaatsgevonden, is nog onduidelijk. De Marechaussee doet hier momenteel nog onderzoek naar. Inmiddels is wel bekend dat de chauffeur in de taxi is neergestoken. In het voertuig werden een mes en bloedsporen aangetroffen.

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.