Zonsondergang

Groots laatste eerbetoon aan overleden Taxi Jack

Honderden mensen hebben de taxichauffeur Jac van der Kloot zaterdagmiddag een laatste eer bewezen. De eigenaar van Taxi Zundert, beter bekend als Taxi Jack, overleed in de nacht van 6 op 7 maart op 53-jarige leeftijd aan een hartstilstand.

In het taxibusje waarmee hij zijn klanten jarenlang naar hun bestemming bracht, werd hij naar het crematorium in Breda gebracht, zo meldt regionaal dagblad BN DeStem. Zundertenaren verzamelden zich in groten getale langs de weg om hem een laatste groet te geven. Dit deden zij met een daverend applaus, rookpotten en vuurwerk.

Populair in de omgeving

De grote opkomst is te verklaren door zijn populariteit in de omgeving. Vooral onder jongeren was hij bekend en geliefd. Dit werd de dagen na zijn overlijden al duidelijk. De Lamborghini die voor zijn woning geparkeerd stond, werd toen al bedolven onder bloemen, kaarten, kaarsen en persoonlijke boodschappen.

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.