Weiland

Liefdesverdriet taxichauffeur leidt tot dollemansrit in weiland

Een taxichauffeur is zondag een weiland ingereden in Venhuizen en heeft daar kriskras rondjes gereden, waarna hij in de sloot belandde. Liefdesverdriet bleek de oorzaak van het ongeval. 

Het incident vond plaats op de Voetakkers in het Noord-Hollandse dorp, meldt RTL Nieuws. De bestuurder reed al slippend met hoge snelheid door het weiland. Hij belandde uiteindelijk in de sloot, maar kon ongedeerd uit de auto klimmen.

De weg kwijt

De politie heeft de man meegenomen voor een verklaring. Lokale media meldden dat de man niet onder invloed was, maar liefdesverdriet had en daardoor een beetje de weg kwijt was. De naar verluidt niet verzekerde Mercedes waar de man in reed is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Liefdesverdriet taxichauffeur leidt tot dollemansrit in weiland”

Bernd Visser|26.04.21|13:06

Journalistieke niveau mag wel iets hoger…