Ambulance. Foto: iStock / Ignatiev

Auto over de kop na aanrijding met taxi in Lelystad: een gewonde

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Ignatiev

Een personenauto sloeg maandagmiddag over de kop na een aanrijding met een taxi in Lelystad. De bijrijder van de personenauto, een jonge vrouw, raakte gewond. 

Het ongeluk vond plaats op de kruising Oosttranddreef-Kustendreef. De auto werd volgens een ooggetuige geraakt door de taxi, meldt Omroep Flevoland. Vermoedelijk was dit het gevolg van een voorrangs- of inschattingsfout. De bestuurders van de personenauto en de taxi raakten niet gewond.

Controle in het ziekenhuis

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de bijrijder van de personenauto werd ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Hoe het nu met haar gaat is niet bekend. De auto, die forse schade opliep, is weggesleept door de berger. De schade aan de taxi viel mee.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Auto over de kop na aanrijding met taxi in Lelystad: een gewonde”

Taxi Amsterdam|27.08.21|14:56

Daarvoor heb je zeker in deze tijden dus echt geen TTO voor nodig. Dus sinds de TTO er is in Amsterdam is het altijd al een flop geweest. Na al die jaren wanbeleid met dat hele tto systeem moet het nu eindelijk klaar zijn. Het moet een vrije keuze zijn voor een ondernemer om zich ergens bij aan te sluiten. Een TTO moet een aangesloten ondernemer wat te bieden hebben. Bijna geen enkele TTO heeft wat te bieden. Het is alleen maar zakken vullen en sanctioneren voor de rest doen ze helemaal niks.

Auto over de kop na aanrijding met taxi in Lelystad: een gewonde | TaxiPro
Ambulance. Foto: iStock / Ignatiev

Auto over de kop na aanrijding met taxi in Lelystad: een gewonde

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Ignatiev

Een personenauto sloeg maandagmiddag over de kop na een aanrijding met een taxi in Lelystad. De bijrijder van de personenauto, een jonge vrouw, raakte gewond. 

Het ongeluk vond plaats op de kruising Oosttranddreef-Kustendreef. De auto werd volgens een ooggetuige geraakt door de taxi, meldt Omroep Flevoland. Vermoedelijk was dit het gevolg van een voorrangs- of inschattingsfout. De bestuurders van de personenauto en de taxi raakten niet gewond.

Controle in het ziekenhuis

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de bijrijder van de personenauto werd ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Hoe het nu met haar gaat is niet bekend. De auto, die forse schade opliep, is weggesleept door de berger. De schade aan de taxi viel mee.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Auto over de kop na aanrijding met taxi in Lelystad: een gewonde”

Taxi Amsterdam|27.08.21|14:56

Daarvoor heb je zeker in deze tijden dus echt geen TTO voor nodig. Dus sinds de TTO er is in Amsterdam is het altijd al een flop geweest. Na al die jaren wanbeleid met dat hele tto systeem moet het nu eindelijk klaar zijn. Het moet een vrije keuze zijn voor een ondernemer om zich ergens bij aan te sluiten. Een TTO moet een aangesloten ondernemer wat te bieden hebben. Bijna geen enkele TTO heeft wat te bieden. Het is alleen maar zakken vullen en sanctioneren voor de rest doen ze helemaal niks.