Foto van een politieauto.
Politie zoekt getuigen

Gewapende overval op taxichauffeur in Twello

Close-up van een politieauto. Foto ter illustratie.Foto: iStock / Livinus

Een 28-jarige taxichauffeur is woensdagavond beroofd en mishandeld in het Gelderse dorp Twello. Dat meldt de politie. De man moest onder bedreiging van een wapen zijn bezittingen afgeven. De politie is een onderzoek gestart naar de gewapende overval en is naarstig op zoek naar getuigen.

Volgens de politie arriveerde de Amsterdamse taxichauffeur woensdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur aan de Paulus Potterstraat in Twello, om zijn klanten op te pikken. “De twee ‘klanten’ hadden helaas minder goede bedoelingen”, zegt de politie daarover. “Ze bedreigden het slachtoffer, mishandelden hem en gingen er vandoor.” De twee mannen renden na de brute overval weg in de richting van de Adriaan van Ostadestraat.

Signalement

De politie is dringend op zoek naar getuigen van het incident. Zij geven daarom het signalement van de vermoedelijke daders. “Een van de mannen had een donkere huidskleur, lange dreadlocks en was ongeveer tussen de 20 en 30 jaar oud. De andere man was licht getint, eveneens ongeveer tussen de 20 en 30 jaar oud en duidelijk kleiner dan de andere man. Hij droeg een blauwe jas met capuchon en een petje.”

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.