Melanie van der Horst
Regulering

Melanie van der Horst over Amsterdamse taximarkt: ‘Merk veel pijn bij chauffeurs’

Melanie van der Horst is namens D66 wethouder van Verkeer, Vervoer en Luchtkwaliteit in Amsterdam. Foto: Gemeente Amsterdam/Tom Feenstra

Amsterdam wil een gelijke regulering van zowel de opstap- als de bestelmarkt. Dat zei wethouder Melanie van der Horst (Verkeer, Vervoer en Luchtkwaliteit) tijdens het debat genaamd ‘De Amsterdamse Taxioorlog’ in De Balie. Dat platformtaxi’s niet op dezelfde manier gehandhaafd kunnen worden als traditionele taxi’s, steekt bij veel chauffeurs, constateert Van der Horst.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Melanie van der Horst over Amsterdamse taximarkt: ‘Merk veel pijn bij chauffeurs’”

Pa Driver|27.06.24|20:25

Laat de TCA maar eens eindelijk iets aan hun tarieven doen !!!!!! Nu zijn ze veel te duur en staan de taxi’s te lang stil. Het moet geen luxe artikel zijn maar een gebruiksartikel met goedkopere prijzen. Maar de taxi’s staan liever stil dan dat ze werken. daar word je moei van.

Melanie van der Horst over Amsterdamse taximarkt: ‘Merk veel pijn bij chauffeurs’ | TaxiPro
Melanie van der Horst
Regulering

Melanie van der Horst over Amsterdamse taximarkt: ‘Merk veel pijn bij chauffeurs’

Melanie van der Horst is namens D66 wethouder van Verkeer, Vervoer en Luchtkwaliteit in Amsterdam. Foto: Gemeente Amsterdam/Tom Feenstra

Amsterdam wil een gelijke regulering van zowel de opstap- als de bestelmarkt. Dat zei wethouder Melanie van der Horst (Verkeer, Vervoer en Luchtkwaliteit) tijdens het debat genaamd ‘De Amsterdamse Taxioorlog’ in De Balie. Dat platformtaxi’s niet op dezelfde manier gehandhaafd kunnen worden als traditionele taxi’s, steekt bij veel chauffeurs, constateert Van der Horst.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Melanie van der Horst over Amsterdamse taximarkt: ‘Merk veel pijn bij chauffeurs’”

Pa Driver|27.06.24|20:25

Laat de TCA maar eens eindelijk iets aan hun tarieven doen !!!!!! Nu zijn ze veel te duur en staan de taxi’s te lang stil. Het moet geen luxe artikel zijn maar een gebruiksartikel met goedkopere prijzen. Maar de taxi’s staan liever stil dan dat ze werken. daar word je moei van.