Taxi Innovatie Prijs
Registreer nu

Laatste inschrijfdag Taxi Innovatie Prijs

De Taxi Innovatie Prijs.Foto: ProMedia/Verkijk

Over ruim een maand vindt Taxi Expo ‘22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle grote partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Tijdens Taxi Expo ‘22 wordt ook de Taxi Innovatie Prijs uitgereikt. Vrijdag is de laatste inschrijfdag.

Omdat het belangrijk is te blijven innoveren, is een aantal jaar geleden de Taxi Innovatie Prijs in het leven geroepen. Deze prijs stimuleert bedrijven om door te gaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Het meest vernieuwende, creatieve en innovatieve idee wint de prijs.

Eerder gingen A-Tax de Vries Personenvervoer (Babbelbus) en de Volkswagen e-Crafter er met de winst vandoor. Registreer jezelf hier en misschien sta jij op 6 oktober met die felbegeerde prijs in je handen.

Vakbeurs

Naast het uitreiken van de Taxi Innovatie Prijs, staat er op Taxi Expo ‘22 nog veel meer te gebeuren. Zo is er een vakbeurs waarbij het mogelijk is om in gesprek te gaan met leveranciers, dienstverleners en professionals uit de sector. Onder andere Mercedes, Cabman, Ford en Heliox zijn daarbij aanwezig.

Registreer je hier voor Taxi Expo ‘22.

Taxi Expo '22 exposanten
Alle exposanten Taxi Expo ’22.

Daarnaast is er nog een congres, inspirerende workshops, een netwerkborrel en een netwerkdiner. Taxi Expo ‘22 vormt hiermee dé ontmoetingsplek voor het zorgvervoer en de taxibranche in Nederland. De beursvloer is open van 9.30 tot 18.00 uur.

Lees ook: 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.