Foto politieauto.
Amsterdam

Politie zoekt taxichauffeur in verband met gewelddadige roofoverval

De politie vraagt getuigen zich te melden. Foto: ProMedia/Olivier Smits

De Amsterdamse politie is op zoek naar twee verdachten en een taxichauffeur, na een gewelddadige roofoverval in een parkeergarage aan de Bilderdijkkade afgelopen dinsdag. Het slachtoffer werd hierbij bedreigd met een vuurwapen en mishandeld. 

De politie werd dinsdagavond rond 18.45 uur door een getuige getipt over de gewelddadige beroving. De verdachten droegen ‘feestmaskers’ die volgens de politie leken op het masker van de serie La Casa de Papel. De verdachten bedreigden het slachtoffer met vuurwapens, waarbij ze het slachtoffer ook flink toetakelden.

De twee verdachten gingen na de beroving met de buit ervandoor richting de Tweede Constantijn Huygensstraat. “Daar stappen ze in een donkerkleurige gereedstaande taxi die met hoge snelheid wegrijdt in de richting van de Overtoom”, schrijft de politie op de eigen website. Sindsdien ontbreekt van zowel de taxi als de verdachten ieder spoor.

De recherche is daarom op zoek naar getuigen. Ook vraagt de politie om beeldmateriaal van voor, tijdens of na het incident te delen, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcams.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Politie zoekt taxichauffeur in verband met gewelddadige roofoverval | TaxiPro
Foto politieauto.
Amsterdam

Politie zoekt taxichauffeur in verband met gewelddadige roofoverval

De politie vraagt getuigen zich te melden. Foto: ProMedia/Olivier Smits

De Amsterdamse politie is op zoek naar twee verdachten en een taxichauffeur, na een gewelddadige roofoverval in een parkeergarage aan de Bilderdijkkade afgelopen dinsdag. Het slachtoffer werd hierbij bedreigd met een vuurwapen en mishandeld. 

De politie werd dinsdagavond rond 18.45 uur door een getuige getipt over de gewelddadige beroving. De verdachten droegen ‘feestmaskers’ die volgens de politie leken op het masker van de serie La Casa de Papel. De verdachten bedreigden het slachtoffer met vuurwapens, waarbij ze het slachtoffer ook flink toetakelden.

De twee verdachten gingen na de beroving met de buit ervandoor richting de Tweede Constantijn Huygensstraat. “Daar stappen ze in een donkerkleurige gereedstaande taxi die met hoge snelheid wegrijdt in de richting van de Overtoom”, schrijft de politie op de eigen website. Sindsdien ontbreekt van zowel de taxi als de verdachten ieder spoor.

De recherche is daarom op zoek naar getuigen. Ook vraagt de politie om beeldmateriaal van voor, tijdens of na het incident te delen, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcams.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.